Met vitamine C, de huidreiniging die je huid topfit maakt. Voorkomt puistjes en andere onzuiverheden!

Reinigen na oil of wash: N 3 Rosenberg® Collageen stimulatie TONIC 100 ml

Vorige Artikel 4 van 27 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

TONIC (lotion) “Rosenberg Huidverbetering” 100 ml met Vitamine C!

Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een wash te gebruiken)

Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje.

Eigenschappen:

Deze lotion werkt desinfecterend, verstrakkend en geeft een prettige tinteling. De huid glanst gezond na gebruik en voelt zacht aan. Zorgt voor een schone huid, goede doorbloeding. Verzorgend. 

Toepassing:

1 a 2x daags. Na de cleansing oil of zelfs als eerste reinigingsstap als er geen make-up gebruikt is. Doe de lotion op een watje. Maak streken en cirkels van  binnen naar buiten. Ook over de ogen.  Onder de ogen van buiten naar binnen waarbij 1 hand rust op de slapen zodat de tere slappe huid niet teveel verschuift. Herhaal dit met de andere kant van de wattenschijfjes. Als deze kant geen vuil meer afgeeft is het reinigen klaar. Anders het bovenstaande herhalen.

Samenstelling: 

Pure etherische Tea Tree olie, vitamine C in zuiver bronwater. Schudden voor gebruik is aan te raden. 

De Tea Tree: oil bio

Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië.

Ingredients Tea Tree: Melaleuca alternifolia.

Niet gebruiken bij:

Bij allergie voor terpenen (citrusvruchten en denneachtigen) is het gebruik van Tea Tree af te raden. Essentiële oliën nooit bij open vuur plaatsen en buiten bereik van kinderen houden.

© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidmerk & Klinieken | Blaricum | Amsterdam | Utrecht | | sitemap | rss