Met vitamine C, de huidreiniging die je huid topfit maakt. Voorkomt puistjes en andere onzuiverheden!

N 3 Rosenberg® Collageen stimulatie TONIC 100 ml (Reinigen na oil of wash)

Vorige Artikel 4 van 29 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

N 3 Tonic | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Voor iemand die geen make-up gebruikt is de Tonic de belangrijkste stap naar een mooie huid. De meeste tonics of lotions zijn gekleurd water en doen weinig voor de huid. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. Aan de Tonic zijn Bio-actieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. Daardoor zorgt de Tonic N 3 van Rosenberg Skin Clinic voor huidverbetering ongeacht het huidtype.

 

 

TONIC (lotion) “Rosenberg Huidverbetering” 100 ml met Vitamine C!

Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een wash te gebruiken)

Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje.

Eigenschappen:

Deze lotion werkt desinfecterend, verstrakkend en geeft een prettige tinteling. De huid glanst gezond na gebruik en voelt zacht aan. Zorgt voor een schone huid, goede doorbloeding. Verzorgend. 

Toepassing:

1 a 2x daags. Na de cleansing oil of zelfs als eerste reinigingsstap als er geen make-up gebruikt is. Doe de lotion op een watje. Maak streken en cirkels van  binnen naar buiten. Ook over de ogen.  Onder de ogen van buiten naar binnen waarbij 1 hand rust op de slapen zodat de tere slappe huid niet teveel verschuift. Herhaal dit met de andere kant van de wattenschijfjes. Als deze kant geen vuil meer afgeeft is het reinigen klaar. Anders het bovenstaande herhalen.

Samenstelling: 

Pure etherische Tea Tree olie, vitamine C in zuiver bronwater. Schudden voor gebruik is aan te raden. 

De Tea Tree: oil bio

Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië.

Ingredients Tea Tree: Melaleuca alternifolia.

Niet gebruiken bij:

Bij allergie voor terpenen (citrusvruchten en denneachtigen) is het gebruik van Tea Tree af te raden. Essentiële oliën nooit bij open vuur plaatsen en buiten bereik van kinderen houden.

© 2010 - 2019 Huidverbetering | Webshop van Rosenberg Skin Clinic | Blaricum | sitemap | rss