Tijdschrift LINDA: voor een nieuwe stralende huid!

N 4 Vitamine A glycolzuur 12% huidgel 30 ml

Vorige Artikel 5 van 27 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

N 4 Vitamine A glycolzuur 12%  huidgel 30 ml

Vitamine A glycolzuur heeft de eigenschap, dode huidcellen te verwijderen en huidcellen te stimuleren tot celvernieuwing. Rimpels uitvlakken, pigmentstoringen vlakker te maken, porien te verkleinen en de huid te verstrakken.

Dermotologen zijn over het er allemaal over eens, exfolieren met Glycolzuur is het bestedat je voor je huid kunt doen. Daarbij heeft Rosenberg Skin Clinic gekozen voor het mooiste Glycolzuur met vitamine C en Collageenboosters. Voel met je vingers over je huid. Vitamine A glycolzuur maakt jouw huid zo glad als zijde, geen meer hobbeltje te voelen, geen grove porien, rimpels, mee-eters en voorkomt nieuwe pigmentstoringen. Oude zullen op den duur verdwijnen. Ook littekens worden vervaagt. Behalve dat het resultaat mooi is om te zien is het prachtige huidresultaat een teken van een gezonde huid. Glycolzuur helpt huidkanker te voorkomen, stimuleert de aanmaak van collageen (anti rimpel!) en zorgt voor een betere natuurlijke weerbaarheid (bescherming) in de zon! Uiteraard altijd een SPF gebruiken in de zon.

Vitamine A Glycolzuur is gezond voor elke huid. Elke huid vernieuwd zichzelf en heeft soms moeite oude dode cellen los te laten. Vitamine A glycolzuur verbetert de celvernieuwing en bouwt aan mooiere en gezondere cellen die stralen!

Eigenschappen

Vitamine A glycolzuur heeft de eigenschap, dode huidcellen te verwijderen en huidcellen te stimuleren tot celvernieuwing.

En het doet meer: rimpel uitvlakken, pigmentstoringen vlakker te maken, porien te verkleinen en de huid te verstrakken.

Gebruik

1 a 2x daags. Op schoon gezicht, deze gel goed verdelen en laten drogen. Niet afspoelen. Hierna een serum en/of huidolie/creme gebruiken.

Samenstelling 

Aqua, glycolic acid, sodium, hydroxy-ethylcellulose, DMDM hydantoin, arachidis oil, Vitamine A 720 ug

Ongeparfumeerd.

 

© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidmerk & Klinieken | Blaricum | Amsterdam | Utrecht | | sitemap | rss