Op weg naar een nieuwe huid in 6 stappen. LINDA: Celvernieuwend en werkt als een gek!" De oplossing voor acne, pigmentvlekken, grove porien en rimpels

390 ml Big Size Experience Kit | Rosenberg Skin Clinic

Vorige Artikel 8 van 30 Volgende
€ 172,70 (inclusief 21% btw)
Aantal

Nr 1 t/m 6 totale huidverbetering door celvernieuwing. Voorkomt en helpt tegen acne. Vervaagt rimpels en pigmentvlekken. Stimuleert collageen!

De Big Set van Rosenberg Skin Clinic bevat de gehele lijn tot een nieuwe gezonde huid. Dit is een heel nieuwe kijk op huidverbetering. De natuurlijke ontstekingsremmers voorkomen en helpt tegen acne. De celvernieuwers zorgen voor een nieuwe huid. Minder of geen roodheid, acne, schone porienvervaagde rimpels, meer collageen, fittere cellen en een mooie teint. Ons geheim? De beste ingredienten er vol instoppen. Je betaalt voor wat er in zit. niet voor het potje en de reclame. Want reclame maken hoeven we niet te doen. Dat doen de gebruikers voor ons, vrijwillig. Omdat ze zelf in de spiegel zien dat ze dit merk voor altijd omarmen.

Hoe vaak heb jij al in de winkel gestaan? Droge huid, vette huid, rimpels, pigmentvlekjes, comedonen, puistjes? 

Het gezicht bevat vaak verschillende gebieden met verschillende problemen. Met het 6 stappenplan pak je alle gebieden aan. Gebruik je geen make-up (geen foundation, mascara enz) dan kun je evt vostaan met de Tonic als eerste stap.

Ben je ruim onder de 23 jaar dan kun met stap 5 nog even wachten.

TIP: Ben je een zeer jonge puber, nog een redelijk gave huid? Begin dan met 1 en 2. Doe ze ook samen op een watje dan heb je geen creme meer nodig en heb je reiniging en voeding in 1!

© 2010 - 2019 Huidverbetering | Webshop van Rosenberg Skin Clinic | Blaricum | sitemap | rss