Rosenberg Skin Clinic | Collageen huidroller 20 mm

Vorige Artikel 4 van 18 Volgende
€ 49,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Rosenberg Skin Clinic | Dermaroller (derma=huid, skin) met hele kleine naaldjes (pijnloos) waardoor de huid collageen aanmaakt. Tevens worden werkstoffen 200 keer dieper opgenomen. Cremes en serums werken 60% sterker dan zonder de Rosenberg Skinroller. Advies: bestel ook onze 100% pure Hyaluronzuur! Smeer deze tijdens het rollen op de huid. Deze (thuis) behandeling wordt ook veel in salons gegeven en kost meestal 100 euro per behandeling! Je huid wordt voelbaar steviger. Deze roller is in het brandwondencentrum uitgevonden om de huid meer vollume te geven. De Skinroller is in 2008 uitgeroepen tijdens het wereld anti-age congres in Berlijn tot het beste anti-age product! Na het rollen de roller besprayen met desinfecterende cleaner spray (70% huidvriendelijke alcohol). Er zijn 2 maten te bestellen. De 20 mm huidroller mag dagelijks gebruikt worden. De 0.50 mm is voor een intensief resultaat en is 1x per week te gebruiken. De wat dikkere huid kan de 0.50 mm wel meerdere keren per week verdragen. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Tevens mag je gratis gebruik maken van onze telefonische helpdesk en WhatsApp-service!

Resultaat, een gladde, stevige, egale, frisse & gezonde huid met fijne poriën. Kijk demo-video's op huidroller.info

 

Daphne Deckers vertelt in RTL BOULEVARD enthousiast over de huidroller.

 

 

 

 

 

Waarom is de Rosenberg skinroller anders dan andere huidrollers?

Skinroller therapie is een zogenaamde micro-chirurgische needling (fijne naaldjes) behandeling. Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd. De Skinroller maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes of anders gezegd kanaaltjes in de huid. Door het maken van deze gaatjes in de huid wordt deze enorm gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht d.m.v. serums, tot 200 keer beter in de huid kunnen doordringen en dus beter worden opgenomen. Vervolgens start de huid een procedure om zichzelf te herstellen. De huid vormt een nieuwe boost van collagene en elastine vezels wat resulteert in een gladdere, jongere, strakkere en gezondere huid. De skinroller is ontwikkeld in brandwondencentra, een verantwoord huidproduct!

 

Skin homeroller 0.20 mm
Huidrollers met naaldlengten van 0,20 mm zijn bedoeld voor persoonlijk, cosmetisch thuisgebruik, als onderdeel van het totale huidverzorgingsprogramma. Hun voornaamste doel is de werkzame stoffen in serums en -crèmes beter te laten doordringen in de diepere lagen van de huid, zodat deze producten enorm in efficiëntie toenemen. De natuurlijke beschermende barrière van de huid laat normaal gesproken slechts een heel klein percentage, namelijk zo’n 0,3%, van de werkzame stoffen in crèmes, gels of lotions voor plaatselijke toepassing door de opperhuid heendringen. De resterende 99,7% komt nooit diep genoeg in de huid om effectief te kunnen zijn. Dankzij de minuscule ’tunneltjes’ die de roller in de huid boort, worden de werkzame bestanddelen van Rosenberg Derma Care producten beduidend beter geabsorbeerd, wat bijdraagt aan een blijvend gezonder aanzien van de huid. 

Skinroller 0.50 mm
Deze roller kan als homeroller gebruikt worden maar alleen door mensen met een training of ervaring met de 0.20 mm homeroller.

Bij de Rosenberg Skin Clinic is het mogelijk een demonstratiebehandeling te krijgen. Na afloop krijgt u de roller mee naar huis.  Gebruik altijd eerst de 0.20 mm. Deze kan dagelijks gebruikt worden en laat de huid alvast wennen aan de 0.50 mm. Ook na aanschaf van de 0.50 mm de 0.20 mm blijven gebruiken voor om de dag en de 0.50 voor 1x in de 14 dagen. Bij een dikke huid kan met de 0.50 wel om de dag gerold worden.

 

 

Gebruiksaanwijzing
 

 

1 Was je handen

2 Reinig het gezicht (of ander deel van het lichaam) Een goede reiniging bestaat uit het afnemen met een tissue met cleansing (oil) en daarna met een lotion. Indien er make-up gebruikt is op de huid (foundation of rouge) dan raden wij het gebruik van een facewash aan voor de lotion (dus als 2e stap)

3 Breng het serum op,laat dit enkele seconden drogen en breng daarna derma oil of een andere creme aan.

4 Rol de huid in verschillende richtingen, eerst verschillende banen naast elkaar verticaal, daarna horizontaal en nogmaals diagonaal. Breng bij droogte tussendoor nogmaals derma oil aan.

5 Spoel na gebruikt de dermaroller onder de hete kraan.

6 Spray desinfeterende lotion op de dermaroller

7 Berg de dermaroller op in het bijbehorende doosje

 

Gebruik de home dermaroller 0.20 mm, om de dag bij voorkeur voor het slapengaan. Slaap op een schoon kussensloop, als je deze omdraait kun je er 2 dagen mee doen.

 

Lees voor gebruik zorgvuldig de aanwijzingen op het doosje.

 

Hyaluronzuur Serum

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voelt u het direct. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als filler om rimpels te injecteren maar heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen. Dit kostbare cosmeceutical motiveert de huideigen herstelprocessen en activeert de aanmaak van collageen. 

 

Skin Roller Craning spray

Na gebruik de huidroller afspoelen onder de warme kraan, daarna 2 pufjes cleaning spray op de roller. De huidroller afslaan in de lucht (niet op de wastafel!) en opbergen in het doosje.

   
© 2010 - 2018 Huidpraktijkwebshop.nl van Huidspecialist Jacqueline Rosenberg | sitemap | rss