Afspraak maken Facial voor huidverbetering Blaricum, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Rotterdam

Vorige Artikel 20 van 20

Een afpraak maken kan via WhatsApp 0653 27 60 70 voor Blaricum, Zeist en info over de startdatum van de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht of boek zelf digitaal in onze agenda voor vestiging Blaricum via http://www.rosenbergskinclinic.com/book-online

​​


 

Je bent van harte welkom voor Skin Improvement Facials in onze vestigingen Blaricum, Zeist, Utrecht, Amsterdam of Erica (Drenthe) www.rosenbergskinclinic.com

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden

​​

Rosenberg dermapen techniek, de natuurlijke facelift!

Microneedling met Rosenberg dermapen techniek en 100% pure hyaluronzuur en collageenbooster serum diep in de huid gebracht

Een normale facelift is het straktrekken van de huid. Dit heeft niets met huidverbetering te maken. De huid is nog net zo dun en verslapt. De natuurlijke facelift met de Rosenberg dermapen techniek maakt de huid weer vol, stevig en gezond. Een normale facelift is behoorlijk belastend voor je huid en duur!

 

De Rosenberg dermapen techniek is onze nieuwste behandeling op anti-aging gebied en litteken therapie. Je huid maakt zelf nieuw weefsel aan door collageen aan te maken. De huid wordt steviger, sterker, jonger, gladder, vitaler, fijnere poriën, egaler en gaat stralen! Het apparaat prikt razendsnel, pijnloos door de verdovende EMLA-crème, naaldjes tot een diepte van 2,5 mm. Een totale facelift is mogelijk in 45 minuten voor € 150. Bij elke herhaling van de behandeling zal je voor je gevoel jaren terug in de tijd ervaren.

Huidvernieuwing, huidversteviging, anti litteken, grove poriën, krijg een gladde stevige huid!

De Rosenberg dermapen techniek is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van micro needling. Behandeling met de Rosenberg dermapen is een non surgery manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. 

Rosenberg dermape

De Rosenberg dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Versteviging van de huid + vermindering reliëf

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

 

Vernieuwing van de huidcellen + zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Rosenberg dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huidteint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Jouw huidteint wordt egaler en stralender.

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove huidstructuur/ vergrote poriën
 • Striae/ striemen

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening of huidwensen zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een groots zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Rosenberg dermapen zal een boost zijn voor jouw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van jouw huid goed gevolgd kan worden.

Rosenberg dermapen de behandeling

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur collageen booster serum aangebracht op je huid, waarna de Rosenberg dermapen roterend over jouw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Met de verdovende EMLA-crème (op recept) is vrijwel niets voelbaar. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2,5 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur.
De Rosenberg huidspecialist kan nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zal dit tijdens het opstellen van het behandelplan met u bespreken.

 

Eventueel zal de Rosenberg huidspecialist u het gebruik van EMLA-crème adviseren. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht wordt en in moet trekken onder folie. Het is belangrijk de aanbrenginstructies die u van de huidspecialist ontvangt vooraf goed te lezen.

Hoe reageert mijn huid op de Rosenberg dermapen behandeling?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de rosenberg dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de dermapen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

 

Vergoeding Rosenberg dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met jouw zorgverzekeraar.

 ​

Huid verbeterend! De Rosenberg dermapen is een revolutionair draadloos ‘micro-needling’ apparaat ontwikkeld voor artsen en huidtherapeuten. De Rosenberg dermapen maakt met minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen (3.000rpm-12.000rpm), microscopisch kleine gaatjes in de huid. Het is ook een vorm van Collageen Inductie Therapie (CIT). De theorie achter CIT is gelijk aan vele andere, niet chirurgische, huid verstevigende behandelingen. Dit wordt ook wel #soft #surgery genoemd. Belangrijk is dat je deze natuurlijke facelift kuur nog doet als je in goede conditie bent en niet te veel huidoverschot hebt. Daarbij is het belangrijk om gezond te leven tijdens de kuur. Jouw lichaam gaat collageen aanmaken. Hiervoor moet wel de energie en de bouwstenen aanwezig zijn.

 

Het doel is om een gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en dikker wordt. Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging, vergrote poriën en andere huidaandoeningen worden minder zichtbaar. De behandeling met de Rosenberg dermapen is over het algemeen een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren.

Door de ontstane microkanaaltjes in de huid is er een betere opname mogelijk van serums met huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. 


De Rosenberg dermapen naalden hebben een CE-goedkeuring en ISO 13485; dit is de internationaal erkende standaard die voldoet aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

De behandeling geeft een licht 'scherp' gevoel, maar is goed te verdragen. Bij een behandeling met een diepere naaldlengte kan een verdovende crème worden gebruikt. 

Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een tegen de zon. Rosenberg Skin Clinic heeft een speciale kuurcrème waardoor de roodheid meestal een paar uur later is afgenomen. Ons advies; neem na de dermate behandeling 15 min LED licht therapie. Deze lamp stimuleert extra collageen en huidherstel. 

 

Tarieven Rosenberg dermapen behandeling

Klein oppervlakte (bijv. litteken) € 75,-  15 min.

Middelgroot oppervlakte (bijv. deel gelaat) € 110,-  30 min.

Groot oppervlakte (bijv. hele gelaat of striemen) € 149,99-  45 min.

 

Thuis de behandeling onderhouden kan met de Rosenberg dermaroller | skinroller 0.20 mm of 0.50 mm.

 


 

Rosenberg BIO Facial

 

Meest geboekte schoonheidsbehandeling in ’t Gooi en omstreken

De Rosenberg Huidspecialist heeft dagelijks clientèle uit heel Nederland. Je voelt en ziet direct verschil! Een uur lang alle aandacht voor je huid, daar waar jouw huid het nodig heeft. Dit is een 5 sterren ALL inclusieve anti-Aging facial voor huidverbetering, excl epileren, verven en of waxen (dit is wel mogelijk te boeken)

 

Start van de behandeling

 • We starten met een (diepte) reiniging, de AHA-glycolzuurpeeling van 50-70%. Deze Rosenberg glycolzuur peeling haalt alle dode huidcellen weg. Er komt een frisse stralende huid tevoorschijn. Deze dieptereiniging herstelt ook pigmentstoringen in de diepte, maakt poriën fijner en vlakt kleine rimpels uit.
 • Vervolgens wordt er een BIO-masker opgedaan waarin speciale werkstoffen (vitaminen, mineralen, algen) zitten en de huid er zichtbaar steviger en gladder wordt.
 • Daarna volgt een *Hyaluronzuur collageen-massage waardoor de collageenproductie van de huid wordt gestimuleerd.

 

 • De Rosenberg Dynamische LED Collageen licht voelt als de zon, een heerlijk relax gevoel met zichtbare huidverbetering! Het is een Medisch onderbouwd apparaat. Het licht gaat heel diep de huid in en daar waar (zon) schade is helpt dit licht dit te herstellen. Ook stimuleert het licht de collageen-productie. Tijdens de lamp kun je een prettig pulserend gevoel in je huid waarnemen. De lamp heeft geen bijwerkingen. Hoe langer en vaker je onder de lamp verblijft hoe mooier en gezonder je huid wordt

 

De BIO Facial is de meest innoverende huid-verbeterende behandeling die er op dit moment is. Rosenberg Skin Clinic volgt alle medisch onderbouwde ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering op de voet. Nieuwe methoden en werkstoffen worden dan direct opgenomen in de Rosenberg BIO Facial.

*Info over Hyaluronzuur

 

 • Pure Hyaluronzuur is het beste dat je voor je huid kunt doen (samen met glycolzuur) Veel cosmeticamerken roepen het "met Hyaluronzuur" Dan blijkt er maar nog geen fractie van een procent in te zitten. De Rosenberg Huidspecialist werkt met 100% pure Hyaluronzuur. Dat klinkt zuur en prikkend maar dat is het niet. Hyaluronzuur wordt ook in ziekenhuizen gebruikt als een wond maar niet wil genezen. De pure Hyaluronzuur wordt dan op en in de open wond gegoten. Dit prikt niet. Hyaluronzuur zit van Nature in onze huid maar neemt sterk af naarmate we ouder worden. De Rosenberg pure Hyaluronzuur geeft een jonge uitstraling. Hyaluronzuur heeft het bijzondere vermogen 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht te dragen. Een hoogwaardige collageen hydratatie boost waar droogterimpels direct door verdwijnen! 

 

 

Tarieven BIO Facial

60 minuten €80,-

*60 minuten 1x in de 6 weken of eerder € 67,50

*60 minuten 1x in de 4 weken of eerder € 57,50

* Het eerste bezoek is altijd eenmalig €80,- 

 

 

 

 


 

Rosenberg Glycolzuur Peeling 50-70-%

​Alle dermatologen zijn het erover eens. De Glycolzuur Peeling is het gezondste wat je voor je huid kunt doen, de gezonde werking heet exfolieren. Dode huidcellen worden verwijderd, rimpels vervagen en kleine oneffenheden worden gladder. Verstoppingen, dik talg en de verhoornde huid worden omgezet in een gezonde fitte huid.  Crèmes en serums beter worden opgenomen. De Glycolzuur Peeling dringt ook diep door in de huidlagen waar pigmentstoringen in de diepte worden opgelost. De Glycolzuurpeeling activeert de huid om collageen aan te maken waardoor de huid steviger wordt. Zo is de Glycolzuur Peeling voor elke huidtype gezond.

 

De Rosenberg Glycolzuur Peeling behandeling stimuleert tevens de collageen productie. Bij het regelmatig herhalen (liefst in een wekelijkse kuur) wordt de huid steviger en verdwijnen rimpels, littekens en de verslapte huid krijgt weer veerkracht.

 

Na 1 behandeling zie en voel je al resultaat. De behandeling duurt niet lang en is pijnloos. Je voelt je huid kriebelen, een lichte prikkeling. Je huid is daarna als na een stevige wandeling in de buitenlucht. Je kunt gewoon meteen weer door naar je werk mocht je deze behandeling in je lunchtijd willen doen.

Het resultaat is direct zichtbaar:

 • Fijne poriën
 • Een super gladde huid
 • Je huid straalt

Elke dag verliezen we ongeveer 40.000 huidcellen. Onder de verhoornde cellen schuilt een zachte nieuwe huid. Een huidcel vernieuwt zichzelf elke maand. Na het 40 levensjaar duurt dit proces zelfs 10 dagen langer. Door glycolzuur peeling versnellen we dit proces en ontdoen wij ons ruwe oude cellen, afvalstoffen en oppervlakkige oneffenheden. Behalve een mooie structuur ontstaat er ook een mooie frisse tint. Ook pigmentvlekken zullen rustiger worden en bij regelmatige herhalingen kunnen verdwijnen. Rimpeltjes zullen minder diep zijn en een door acne verstoorde huid zal wonderbaarlijk opknappen. 

 

De oppervlakkige Glycolzuur Peeling is een behandelmethode voor huidaandoeningen zoals donkere pigmentvlekken (melasma, ouderdomsvlekken en donkere vlakke littekens), maar ook voor acne-littekens, en de verouderde huid. 

 

Rosenberg AHA Glycolzuur Gel is er in verschillende concentraties, te weten: 12% en 20% voor thuisgebruik, 50% en 70% voor in praktijk. De alphahydroxyzuren (A.H.A.), waartoe het glycolzuur behoort, zijn een familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. 

Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA’s; bijgevolg dringt ze het best in de huid door en is ze derhalve effectiever dan de andere zuren. Glycolzuur doet de samenhang tussen de corneocyten verslappen en stimuleert de nieuwvorming van collageenvezels door de fibroblasten. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van het stratum corneum en verhogen de tonus van het steunweefsel. Toch hangt de doeltreffendheid van een oppervlakkige peeling vooral van de herhaling van deze behandeling. Studies wijzen uit dat AHA's het vermogen hebben vocht in de huid te binden. De productie van collageen- en elastinevezels wordt geactiveerd. Deze zuren verzachten de tussencelstof in de hoornlaag, die de huidschilfers samen plakken en zo kan deze barrière afgestoten worden. Het meest effectieve fruitzuur is glycolzuur (uit suikerriet gewonnen) omdat deze door de geringe molekuulgrootte het snelst door de huid wordt opgenomen en zich in de verschillende lagen verspreidt. 

 

De Rosenberg Glycolzuur Peeling heeft nog eens extra effectieve werkstoffen toegevoegd voor extra huidverbetering. Internationale genootschappen, o.a. Japanse artsen hebben interesse getoond in de behandelwijze van de Rosenberg formule!

 

Bij concentraties tot 12% is de werking tot de hoornlaag beperkt. Bij concentraties van 12-50% kan het glycolzuur dieper in de lederhuid doordringen om daar de elastine- en bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een "vernieuwing" en "verfrissing" van de huid op.                         

 

Tarief 15 minuten €50-

 


 

 

Rosenberg dermaroller | skinroller voor Thuis

 

Rimpels opvullen van binnenuit met Hyaluronzuur samen met de Rosenberg Collageen Huidroller ontwikkelt in brandwonden centra! Je huid wordt steviger en veerkrachtiger.

Koop de Rosenberg Collageen Huidroller voor thuis of boek een behandeling door de Collageen Huid Specialist!

Deze unieke behandeling, bij Rosenberg Skin Clinic, voor je gezicht, hals decolleté, handen of buik herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en stevigere huid zijn het resultaat van deze micro-needling behandeling. Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en de Rosenberg Collageen Huidroller met cleaning spray ontsmet, waarna de huid ingesmeerd wordt met 100% pure Hyaluronzuur en behandeld wordt met de Rosenberg Collageen Huidroller. Dit is een cilinder met 192 minuscuul kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Rosenberg Collageen Huidroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor neemt de huid werkstoffen zoals Hyaluronzuur effectiever op, tot wel 200 keer. Er wordt nogmaals afgesloten met een 100% pure Hyaluron  Serum.

 

Een nog hoger huid verbeterend resultaat wordt verkregen door vooraf de Glycolzuur Peeling te laten doen en na de Rosenberg Collageen Huidroller de LED Collageen licht behandeling.

 

Tarief 15 minuten € 50.- 

Aanschaf Rosenberg dermaroller € 49,95.-

 


Rosenberg LPL Collageen Licht

PDT, Photo Dynamische Therapie LED Foto dynamische Therapie

 

De Rosenberg Dynamische LED Collageen licht voelt als de zon, een heerlijk relax gevoel met zichtbare huidverbetering! Het is een Medisch onderbouwd apparaat. Het licht gaat heel diep de huid in en daar waar (zon) schade is helpt dit licht dit te herstellen. Ook stimuleert het licht de collageen-productie. Tijdens de lamp kun je een prettig pulserend gevoel in je huid waarnemen. De lamp heeft geen bijwerkingen. Hoe langer en vaker je onder de lamp verblijft hoe mooier en gezonder je huid wordt.

 

Rosenberg LPL Collageen Licht gaat diep de huid in om de collageen productie te stimuleren en rimpels op te vullen van binnenuit in combinatie met pure Rosenberg Hyaluronzuur. Een stralende huid is het resultaat.

 

Foto dynamische therapie is een doorbraak bij collageen stimulatie 

 

Professionele foto dynamische therapie behandeling tegen: rimpels, verslapte, dunne en/of ruwe huid, bruine huidvlekken (pigment) couperose,

Rosacea en acne. Het is een pijnloze zelfs aangename behandeling. Het heeft geen bijwerkingen en is enkel alleen gezond voor de huid. 

Door middel van foto dynamische blauw licht therapie kan de huid behandeld worden tegen acne, roodheid en overdadig pigment.

 

Door middel van rood lichttherapie wordt de huid verjongd, verstevigd en er wordt een mooi tintje van binnenuit gevormd.  Liftend licht: Een interessante nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidverbetering is PDT-foto dynamische therapie. Hierbij wordt met speciale lichtpulsen de aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid hernieuwde elasticiteit te geven en verdere afbraak van collageen te onderdrukken. Foto dynamische lichttherapie is volstrekt pijnloos en voelt heerlijk aan.

 

Technische info

Rood: de golflengte is 630 nanometer

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten (5x sneller dan normaal) bij de aanmaak van collageen- en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt en van waaruit o.a. nieuw weefsel wordt gevormd, waardoor het genezingsproces (wondjes) versnelt, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd en roodheid trekt weg. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Grove poriën verfijnen en het vermindert een vale doffe rokershuid, lift de huid en geeft de huid een mooie frisse teint. Werkt algeheel huid verbeterend. 

Blauw: de golflengte is 415 nanometer

Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend

Het pure blauwe licht veroorzaakt een reactie met een afvalproduct van de proprionbacterie (veroorzaker van acne) en verhinderd daardoor dat de talgklieren gaan ontsteken. Hierbij komt zuurstof vrij waardoor de bacterie dood gaat. Door deze antibacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne, alsook Acne Rosacea (een ontstekingsvorm van couperose)

PDT voor huidverbetering gebruikt natuurlijke licht geluidsgolven die worden getransporteerd door foto dynamische therapie in de huid ook wel LPL genoemd (Led Pulsed Light) Deze zal in de huid de aanmaak tot collageen stimuleren. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De huid zal verjongen, verstrakken en verdikken. Behalve een anti-age behandeling kunnen er via PDT Foto dynamische therapie ook andere huidproblemen worden behandeld onder andere acne, melasma en er zijn positieve resultaten bekend bij vitiligo. Al met al maakt foto dynamische lichttherapie de huid gezond zodat deze via het eigen weerstandsysteem veel huidproblemen oplost.

 

Tarief 15 minuten €50-


 

Rosenberg cryopen specialist 

 

Heb je een moedervlek, wratje, pigmentvlek, steelwratje of een bultje, vlekje dat geen ontsteking is, goedaardig is? Dan kunnen wij dat voor jou pijnloos weghalen met een superdun straaltje uit een pen van -89 graden. En meestal is geen herhaling nodig!


Met de Rosenberg cryopen methode is het heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen. Wij kunnen zien of een plek goedaardig is. Deze beoordeling is gratis. Bij twijfel maken we een doorverwijzing voor jou!

Nooit eerder beschikte een huidspecialist over zoveel direct inzetbare vrieskracht, heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo wordt er ongemak voor jou of je kind voorkomen, doordat behandeling van gezond weefsel wordt vermeden.

De cryopen is vrijwel pijnloos, duurt enkele seconden en je ziet nauwelijks dat je de behandeling hebt ondergaan. De week erna zal zich onder de behandelde plek nieuw huidweefsel vormen. Binnen 2 weken zal de nieuwe huid zichtbaar worden en de behandelde plek verdwijnen.

 

Te verwijderen met de cryopen:

 •  Wratten (Verrucae vulgaris)
 •  Ouderdomswratten (Keratose seborrhoica)
 • Voetwratten (Verrucae plantares)
 • Genitale wratten (wij vinden dat niet raar, jij kunt er niets aan doen!)
 • Goedaardige bloedvatgezwelletjes (Angiomen) van die kleine rode speldeknopjes
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken (Lentigo solaris)
 • Papillomen
 • Hemangiomen (aardbeienvlekken)

 

€ 55 voor de eerste plek, 2e plek €19 per plek. Bij een groot aantal is een andere prijs op aanvraag mogelijk.

 


Rosenberg Acne behandeling methode

 

De Rosenberg Acne behandeling bestaat uit 1 of meer stappen:

 • Glycolzuur Peeling
 • Verwijderen onzuiverheden (comedonen, pustels, gerstekorrels)
 • PDT licht
 • Uitleg over je thuisverzorging tijdens je eerste bezoek

 

Oorzaak Acne: deze wordt veroorzaakt door hormonen. Deze hormonen zorgen ervoor dat je meer talg produceert, je talg stug wordt. Bovendien krijgt de bovenste huidlaag te veel verhoorning en plakkerige dode huidcellen.

Aan jouw hormonen kunnen en willen we nietsdoen. De Rosenberg Acnespecialist is speciaal opgeleid om acne te verminderen en wellicht helemaal weg te nemen. We maken je talg dunner en halen de plakkerige dode huidcellen weg. Ook brengen we natuurlijke onstekingsremmers toe en geven je voorlichting hoe je zelf kunt voorkomen dat het erger wordt en wat je zelf kunt doen om de acne te verminderen. Jouw behandeling wordt door de (aanvullende) ziektekostenverzekering vergoed. Ook als je hier niet voor verzekerd bent geeft dit jou het gevoel dat je bij de Rosenberg acnespecialist aan het goede adres bent!

 

Uitleg PDT licht

PDT is pijnloos en medisch effectief. Huidspecialist Rosenberg is PDT Acne Specialist en AGB-code geregistreerd zorgverlener, erkend door verzekeringen. Rosenberg behandeld op verschillende locaties.

 

PDT betekent Photo Dynamic Therapy. Acne wordt veroorzaakt door Propioni Acnes Bacterie. Deze overleeft het licht van de PDT niet. De behandeling is 100% pijnloos. Rosenberg Skin Clinic is AGB geregistreerd Acne Specialist en erkend door zorgverzekeraars. 

 

Aan onze PDT Acne behandeling gaat een dieptereiniging aan vooraf. Wij zijn de enige DPT Acne praktijk in Nederland die een DPT licht flitsapparaat hebben die direct het hele gezicht behandelt. Dit betekent een kortere en intensievere behandeling

 

Voordelen van PDT Acne behandeling:

 

 • Pijnloos
 • Geen antibiotica nodig
 • Voorkomt littekens
 • Acne verdwijnt nagenoeg
 • Zelfverzekerde pubertijd (Acne komt ook bij volwassenen voor)
 • Rosenberg Skin Clinic is een erkende PDT Acne geregistreerde zorgverlener met AGB-Code.

 

(ACNE) Littekens

Littekens zijn er in allerlei soorten en maten. Ook hun oorzaak verschilt. Er zijn littekens van waterpokken, acne, maar ook door beschadiging. Wij beoordelen per litteken de beste behandeling. Sommige littekens hebben baat bij bevriezing maar de meeste littekens waarbij extra weefsel gecreëerd moet worden passen we collageeninductie therapie toe door middel van het inprikken van een superdun naaldje met de Rosenberg dermapen methode. Acne litteken therapie wordt door de verzekering vergoed als acnebehandeling.

 

TARIEVEN ACNE VERZEKERING

 

Betekenis: *Terug van verzekering, je ontvangt een factuur met AGB-code. Je betaalt de factuur eerst zelf, je stuurt je factuur die je per mail krijgt door naar je verzekering en je krijgt het verzekerde bedrag terug.

LOSSE BEHANDELINGEN

 

Acne behandeling 15 minuten € 50 Terug van verzekering (herhaling binnen 2 weken  €30)

60 minuten €80,- Terug van verzekering

​www.rosenbergskinclinic.com

 

© 2010 - 2018 Huidpraktijkwebshop.nl van Huidspecialist Jacqueline Rosenberg | sitemap | rss