Alle producten met uitleg | Bestel 5 ml vanaf € 3,50

Artikel 1 van 31 Volgende

Bestel van elk product een miniatuur uitvoering van 5 ml, hier zie je ze allemaal op een rij.

Rosenberg Skin Clinic wordt ook verkocht door Bol.com. De reviews zijn overweldigend goed! Kies je ervoor om bij ons rechtstreeks te kopen dan kun je er ook op rekenen dat wij dat zeer waarderen en dat laten merken ook, welkom!

Rosenberg Skin Clinic staat voor huidverbetering op hoog niveau met gebruik van enkel natuurlijke ingrediëntenmet dermatologisch bewezen resultaat. De kracht van Rosenberg Skin Clinic is opgebouwd uit de PCHP-elementen: peeling, collageenstimulatie, hydratatie en protectie. 

Het geheim van een “Rosenberg huid” ligt besloten is infusions die in hoge concentratiesaanwezig zijn zoals AHA Glycolzuur, Hyaluronzuur, vitamine C, E, en olijvenextract.

Bijzonder: voor elk huidprobleem is een ingrediënt opgenomen. De werkzame stof tegen een vette huid, droogt de huid niet uit maar reguleert de talgproductieen werkt dus ook bij een droge huid. Het Bio-actieve ingrediënt uit de theeboom heeft de eigenschap de Propioni bacteri ACNES (acne), de Demodex mijt (Rosacea) en cel-oxidatie (huidveroudering) tegen te gaan. 

 

N 1 Cleansing oil | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Cleansing Oil is een zuiver plantaardige oil die nog geschikt is voor de meest gevoelige huid. Filosofie van dit bijzondere merk voor huidverbetering: maak je gezicht alleen schoon met een product dat zo gezond is dat je het ook zo zou mogen opsmeren. Sterker nog, je zou het mogen eten! De meeste huid reinigings-producten zijn agressief, prikken in de ogen en moet weer zorgvuldig verwijderen van de huid. Deze oil is zacht, prikt niet en zorgt direct voor huidverbetering. Waterproof mascara is ook moeiteloos te verwijderen. Gebruik een tissue of bevochtig het watje met water of Tonic N 3.

De oil is ook geschikt voor een vette huid. Oil klinkt vet maar het betreft hier het mooiste bestanddeel van de groene koudgeperste olijfolie met vitamine E en beschermende BIO actieve stoffen. De huid zal deze oil ervaren als een weldaad omdat deze voedt, de talg soepel maakt en bacteriën remmen in hun groei.

Water: ga niet met jouw gezicht onder de douche staan. De PH-waarde van jouw huid wordt totaal in de war gestuurd. Een droge huid droogt nog meer uit en een vette huid krijgt een seintje om nog meer talg te produceren en wordt nog vetter. Bacteriën kunnen harder groeien als de PH-waarde verstoord is. De huid heeft een zuurmantel die jouw huid beschermd tegen kwalijke invloeden van buitenaf. Rosenberg Skin Clinic heeft lang onderzoek gedaan om een product te ontwikkelen die “huideigen” is. Dit merk houdt de zuurmantel in stand terwijl de huid wel optimaal gereinigd kan worden. De zuurmantel wordt zelfs versterkt door toegevoegde anti-oxydanten waarvan vitamine E tot de diepste huidlaag zijn werk zal kunnen doen.

De huid reinigen is voor elke huid van cruciaal belang. Ongeacht je leeftijd, man, vrouw, meisje of jongen bent.

N 2 Wash | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Met je gezicht onder de douche staan is zoals bij N1 uitgelegd, slecht voor jouw zuurmantel, de PH-waarde van jouw huid. IJskoud water heeft een gezonde uitwerking op de huid. Het verhoogt de doorbloeding en tast niet de natuurlijke talg houdende bescherming aan. Rosenberg Skin Clinic heeft een Wash ontwikkelt zonder parabenen of parfum. De Wash is zacht voor de huid en zorgt voor een snelle reiniging. De huid zal na gebruik niet trekkerig aanvoelen. Gebruik het product ook voor hals en decolleté. Ook handen die gevoelig zijn voor eczeem hebben baat bij deze Wash. Gebruik deze Wash dagelijks voor het slapen gaan. De N2 Wash kan uit de 3 stappen van de reiniging worden weggelaten indien je ervoor zorgt dat jouw laatste watje met tonic geen zichtbaar vuil meer vertoont. Gebruik na de Wash altijd de Tonic N3.

N 3 Tonic | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Voor iemand die geen make-up gebruikt is de Tonic de belangrijkste stap naar een mooie huid. De meeste tonics of lotions zijn gekleurd water en doen weinig voor de huid. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. Aan de Tonic zijn Bio-actieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. Daardoor zorgt de Tonic N 3 van Rosenberg Skin Clinic voor huidverbetering ongeacht het huidtype.

N 4 Vitamine A Glycolzuur | Exfoliant van Rosenberg Skin Clinic

Elke dag sterven er 40.000 huidcellen op jouw lichaam Dit proces is nodig om plaats te maken voor nieuwe huidcellen. Bij acne is er een storing in dit proces. De bovenste huidlaag is te hard, de talg kan er niet uit. De huidcellen die niet meer goed zijn zorgen voor verstoppingen. Vitamine A Glycolzuur zorgt voor een snellere afvoer van foute en dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Dit betekent dat Vitamine A Glycolzuur dus effectief is tegen acne en tegelijkertijd rimpels bestrijdt. Ook hier zien we een dermatologisch product met meervoudige werking. Vitamine A Glycolzuur heeft ook de eigenschap zonschade zoals pigmentvlekken op te lossen. Ook de pigmentvlekken die aan de oppervlakte nog niet zichtbaar zijn maar in de diepere huidlagen al hun oorsprong hebben. Actinische Keratose bestaat uit ruwe plekjes die een voorbode kunnen zijn van huidkanker. Glycolzuur helpt dit voorkomen en in een hogere concentratie kan Actinische Keratose zelfs weggaan. Ook de opkomst van afwijkende cellen zoals ouderdomswratten en fibromen kunnen worden voorkomen.

·       Acne

·       Grove Poriën

·       Rimpels

·       Verslapte huid

·       Pigmentstoringen

·       Actinische Keratose 

·       Volume-verlies

Rond de ogen: Wij adviseren het product op een wattenstaafje op en rond de ogen aan te brengen om ervoor te zorgen dat ook deze huid profiteert van de beste zorg met een fantastisch resultaat.

Gebruik Vitamine A Glycolzuur 2x per dag op een schone huid, bij voorkeur op het gehele gezicht, hals, decolleté en bovenkant van je handen (+30 jaar)

Spoel Vitamine A zuur niet af. Wanneer deze droog is ga je door naar de volgende stap. Jouw huid is nu klaar om voedingstoffen op te zuigen. Dat kan direct met de huidolie N 6. Ben je 25 jaar of ouder dan adviseren wij daarvoor Hyaluronzuur N 5 te gebruiken.

 

N 5 Hyaluronzuur | 25+ jaar | Hydratatie van Rosenberg Skin Clinic 

Tot ons 25ste jaar maken we zelf collageen aan in de huid. Daarna vertraagt dit proces en neemt het collageen af. We gaan volume missen in onze botten en huid. Ons vel wordt ruimer en gaat rimpelen. Rosenberg Skin Clinic doet al jaren onderzoek naar de oorzaken en de gevolgen van huidveroudering. Het is onze filosofie dit proces op een natuurlijke manier te vertragen.

Hyaluronzuur N 5 bestaat uit 100% pure Hyaluronzuur en vitamine C. Een ware anti-rimpel boost. Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen (GAG’s), deze stoffen hebben een wateraantrekkende eigenschap zodat de huid in zijn volume kan toenemen. GAG’s zijn lange ketens van disachariden en vormen een belangrijk bestanddeel van collageenrijke weefsels

Een tekort aan glycosaminoglycanen kan het verouderingsproces versnellen doordat het leidt tot collageen vermindering en een verlies van elasticiteit.Door zijn kleine moleculen kan deze diep in de huid dringen en rimpels van binnenuit opvullen. 

 

Gebruik Hyaluronzuur N 5 2x per dag op een schone huid, bij voorkeur die eerst met de Exfoliant, Vitamine A Glycolzuur N4 is verzorgd. Hyaluronzuur mag ook over de ogen worden gesmeerd. Op een open wond zal deze niet prikken. In ziekenhuizen wordt dit product zelfs gebruikt om wondgenezing te bevorderen.

N 6 24 Hour Skin Care | Squalenen Therapie van Rosenberg Skin Clinic

Wat is het meest kostbare in een crème, juist de olie. Want juist in de olie worden vitaminen en mineralen gedragen. De rest bestaat de crème uit water. Dat is vaak ook de reden dat je er veel van moet smeren. Meer dan de helft verdampt. Rosenberg Skin Clinic gebruikt het beste uit de crème, puur en geconcentreerd. Zonder conserveringsstoffen, parfum of andere onnatuurlijke bestanddelen. Rosenberg Skin Clinic gebruikt in haar 24hour huidverzorging alleen BIO-actieve stoffen met meervoudige werking waardoor verschillende huidproblemen worden opgelost.

·       Acne

·       Vette onzuivere huid met ontstekingen

·       Uitgedroogde huid

·       Rimpels met name veroorzaakt door droogte

·       Normale huid wordt bijzonder mooi, deze gaat stralen met gouden glans

Belangrijkste eigenschap is optimale voeding. Grondbeginsel voor de ontwikkeling van elke gezonde huidcel!

 

Skin Toppings | van Rosenberg Skin Clinic

 

            ·  Vitamine K 

  Donkere oogkringen | couperose | berkentakjes (spatadertjes) 

 

·    Vitamine E-parels, het beste antioxidant tegen huidveroudering

 

·    Protect voor de zeer droge huid

 

·    SKI | bescherming in de sneeuw. Deze crème bevriest niet!

 

                           ·     Egaliser

 Irritatie | Eczeem | Acne | Kloven | Roodheid | Bultjes | Jeuk | Zonverbranding | 

 

·       Acne 

 

·       Vitamine A Glycolzuur Strong 20% 

     

·       MASK | Zuiverend masker, trekt alle donkere poriën op de neus leeg

 

·       Micro needling Skinroller | 0.20 mm | 0.50 mm

 

·       Cleaning spray | 70% Ketonatus voor reiniging, ontsmetting Skinroller

 

 

 

 

© 2010 - 2019 Huidverbetering | Webshop van Rosenberg Skin Clinic | Blaricum | sitemap | rss