artikelen per pagina
 • Samples
  Samples

  Zet in het vakje opmerkingen van welk product(en) je sample(s) wil. Er zit meer dan genoeg in voor eenmalig gebruik.

  € 1,50
 • GEZICHTSLOTION
  GEZICHTSLOTION

  Meditopics Gezichtslotion is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes en ter ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen.

  € 13,95
 • VETVRIJE HUIDREINIGER
  VETVRIJE HUIDREINIGER

  Meditopics Vetvrije Huidreiniger is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de problematisch droge huid, de rode geïrriteerde huid (baby`s) en ter ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen.

  € 13,95
 • HUIDREINIGER OP BASIS VAN MELKZUUR pH 3,5
  HUIDREINIGER OP BASIS VAN MELKZUUR pH 3,5

  Toepassing
  Meditopics Huidreiniger op basis van melkzuur pH 3,5 is speciaal onwikkeld voor de behandeling van de gevoelige huid en het bestrijden van acné. Meditopics Huidreiniger pH 3,5 is zeer geschikt als ondersteunende…

  € 13,95
 • AHA GEL 5% OP BASIS VAN GLYCOLZUUR
  AHA GEL 5% OP BASIS VAN GLYCOLZUUR

  Een exfoliant (een mild zuur) verwijdert dode huidcellen. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

  € 15,95
 • Meditopics AHA gel 10%
  Meditopics AHA gel 10%

  Een exfoliant (een mild zuur) verwijdert dode huidcellen. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

  € 17,95
 • ABRASIEVE CRÈME
  ABRASIEVE CRÈME

  De Abrasieve Crème is zeer geschikt voor het behandelen van niet-actieve acné.

  € 17,95
 • NABEHANDELINGSCRÈME
  NABEHANDELINGSCRÈME

  Meditopics Nabehandelingscrème bevordert wondgenezing op gecontroleerde wijze. De crème is te gebruiken ter voorkoming van hypertrofische littekens bij schaaf-, operatie- en brandwonden, na vitamine A-zuur, laser-, peeling.

  € 17,50
 • ANTIBACTERIËLE HUIDREINIGER
  ANTIBACTERIËLE HUIDREINIGER

  Voor de behandeling van de geïnfecteerde huid en acné. Meditopics Anti-bacteriële Huidreiniger is zeer geschikt als ondersteunende behandeling van huidproblemen en voor de verbetering van de externe intieme hygiëne.

  € 15,95
 • BIOLOGISCHE PEELING
  BIOLOGISCHE PEELING

  Meditopics Biologische Peeling is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van verschillende vormen van acnélittekens, hyperkeratosen, huid met grove poriestructuur en een slecht doorbloede huid.

  € 19,95
 • MAKE-UP OP WATERBASIS
  MAKE-UP OP WATERBASIS

  Meditopics Vloeibare Make-up op waterbasis kan toegepast worden op alle huidtypen, maar is in het bijzonder ontwikkeld voor de toepassing op de vette, onzuivere huid.

  € 21,95
 • HYDRATERENDE CRÈME
  HYDRATERENDE CRÈME

  Meditopics Hydraterende Crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de droge en gevoelige huid en als ondersteunende behandeling van huidproblemen.

  € 17,50
artikelen per pagina

MEDITOPICS-serie Meditopics is het merk van dermatologen en huidtherapeuten en skin professionals. Zeer hoogwaardige dermatologische cosmetica voor huidverbetering.

meditopicslogo.jpg

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (droog, ouder wordend, acné), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat onder andere crèmes, (kant en klare-)peelings, huidreinigers, lotions, een sunblock en een vloeibare make-up op waterbasis. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten en dermatologen en zult u niet aantreffen op andere verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen beide diciplines.

© 2010 - 2018 Huidpraktijkwebshop.nl van Huidspecialist Jacqueline Rosenberg | sitemap | rss