Bij de start van Lycogel wilden de makers een product ontwikkelen om de zichtbare tekenen van cosmetische chirurgie behandelingen te verbergen en zodoende het dagelijks leven van deze cliënten te ondersteunen. 

Het resultaat: Breathable Camouflage en Breathable Concealer.

Vandaag de dag zijn de producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iederen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look. 

De filosofie
De makers van Lycogel zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Onze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van uw huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. Tegelijkertijd wordt uw natuurlijke schoonheid benadrukt. 
En deze voordelen gelden voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten. Of u nu op zoek bent naar cosmetica die huidveroudering tegengaat of cosmetica voor de gevoelige huid; Lycogel is uw antwoord. 

De technologie 
Designer Gel Base
De designer gelbasis van Lycogel is speciaal ontwikkeld om alle 12 actieve ingredienten van het LYCO-Complex in de huid te brengen voor een maximaal resultaat. Bovendien is deze gel waterbestendig, waardoor u geniet van langdurig resultaat.  

LYCO-Complex
Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof , hydratatie en voedingsstoffen. 

Lycogel Moments 
Lycogel biedt de perfecte look voor elke gelegenheid, levensstijl en huidconditie. Tegelijkertijd profiteert de huid van de benodigde zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Lycogel is uitermate geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag. 

Lycogel Looks  
Bent u op zoek naar een elegante, matte dekking die u in lagen kunt aanbrengen? Dan is Lycogel Breathable Camouflage uw perfecte match. Voor een lichte dekking en een frisse, stralende huid, adviseren wij onze Breathable Tint. Een levendige huid zonder camouflage? Dan kunt u gebruikmaken van onze Breathable Balm, met alle coordelen van het LYCO-Complex. Wilt u roodheid tegengaan en uw natuurlijke schoonheid onthullen? Onze dagelijkse te gebruiken Lycogel Breathable Concealer biedt u de oplossing. 

www.rosenbergskinclinic.com

 

Sorteer op
© 2010 - 2018 Rosenberg Skin Clinic | Huidmerk & Klinieken | Blaricum | Amsterdam | Utrecht | | sitemap | rss