Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic in Blaricum, Amsterdam, Utrecht, Zeist en Rotterdam

Naast het verder ontwikkelen van professionele huidproducten is Jacqueline Rosenberg werkzaam op verschillende locaties op afspraak als AGB-code geregistreerd huidbehandelaar. Voor een behandeling van de onzuivere huid, pigmentstoringen, de huid in de overgang en de algemene huidveroudering met ongemakken zoals huidverslapping, droogheid, ouderdomswratten, pigmentvlekken en beginnende actinische kerastose, kunt u hier terecht.

Huidconditie check

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een huidcheck. U krijgt informatie over de conditie van uw huid. Er is tevens gelegenheid tot het stellen van uw vragen. Dit consult met advies is gratis.

​​Bel of WhatsApp 0653 276 070

Luxe BIO Gezichtsbehandeling van een uur

Een uur lang de beste werkstoffen afgestemd op uw huid. Een dieptereiniging, pakking-masker, reinigingsmassage, pure vitamine C en E, Hyalyron serum en LED collageenlicht zullen uw huid laten stralen en heerlijk zijdezacht laten aanvoelen!

Acne

Ontsteking aan de talgklieren kent ongemakken in vele vormen. Het begint meestal met een paar comedonen (mee-eters), Milia (gestekorrels) of een enkel puistje hier en daar.In dit stadium beginnen we bij voorkeur al met een behandeling om erger te voorkomen. Acne komt veel voor bij jongeren maar ook bij volwassenen met name bij zwangere vrouwen en bij vrouwen in de overgang. De huid wordt gezuiverd, dode huidcellen worden verwijderd en witte koppen, mee-eters en gerstekorrels worden weggenomen. U of uw kind krijgt advies mee voor thuis.

 

Huidveroudering

Er is een schemergebied tussen de esthetische en medischebehandelingen. Rosenberg is specialist in dit schemergebied. Steelwratjes, ouderdomswratten, angiomen (felrode bolletjes) en goedaardige moedervlekken ontsieren alleen de huid. Rosenberg haalt deze voor u definitief weg met de Cryopen.

De behandeling van zonschade, pigmentvlekken en actinische kerastose (ruwe plekken) zijn mogelijk een voorstadium van huidkanker. Het algemeen advies is om deze huidafwijkingen te behandelen voordat ze kwaadaardig worden. Rosenberg gebruikt AHA Glycolic acid 70% en/of bevriezing.

 

Overgang

De huid verslapt en wordt vaak droger. Er zijn verschillende (para) medische technieken die de huid fitter en voller maakt. Glycolzuur in een hoog percentage bevordert de aanmaak van collageen. Er zijn nog enkele technieken toe te passen zodat de huid zichzelf gladder en steviger te maakt, op een natuurlijke wijze.

Voor de extreem droge huid is talg is nagebootst. Het Rosenberg Skin Clinic LAB ontwikkelde “Vitamine D Protect” met zink als extra zonbescherming. 

 

Meest gebruikte behandelmethoden door Rosenberg

 

DPT Photo Dynamische Therapie (huidverbetering voor verschillende indicaties) 

DermaPen(huidversteviging)

Glycolzuur (70% peeling en collageen stimulatie) 

Cryopen (bevriezing)

Camouflage Therapie (Lycogel) 

 

Verzekering:Rosenberg is erkend zorgverlener en AGB-code geregistreerd onder nummer 89 100 336 bij het kwaliteitsregister. U dient eerst zelf ter plekke te betalen. Per pin of contant. U krijgt een formulier waarna u mogelijk uw behandeling terugkrijgt van uw verzekering. Het tarief is 55 euro per behandeling en duurt ongeveer 15 minuten. De luxe Bio gezichtsbehandeling is 110 euro.

 ​

U kunt voor vragen of het maken van een afspraak bellen met Rosenberg Skin Clinic 035-208 0720 of WhatsApp 0653 27 60 70 www.youtube.com/jacquelinerosenberg

Sorteer op
© 2010 - 2019 Huidverbetering | Webshop van Rosenberg Skin Clinic | Blaricum | sitemap | rss