Acne wordt veroorzaakt door hormonen. Toch kunnen we er wat aan doen? Hoe dan? Deze hormonen zorgen ervoor dat je meer talg produceert, de talg stugger is en dat je bovenste huidlaag teveeld verhoornd. Al deze dode huidcellen liggen als dakpannetjes over de talgklieren waar al dat teveel stugge talg niet uitkan. Daardoor raakt de talgklier verstopt. De talgklier gaat ontsteken omdat ook nog eens de Propioni Bacteri gaat eten van je talgklierwand. Door de ontsteking zie je roodheid, een zelling en voelt de plek warmer aan. Soms komt het pus als een bolletje (pustel) uitsteken. Ga je zelf knijpen dan onstaat het risico dat het pus door de druk ook door de kapotte talgklierwand onder de huid loopt waardoor de acne alleen maar erger wordt.

Rosenberg Skin Clinic heeft voor jou het unieke concept: Een bacteriedodend natuurlijk ingredient in een Tonic voor reiniging, een exfoliant (peelinggel) om de dode huidcellen te verwijderen en een huidolie om de talg soepel te maken en de huid het seintje te geven dat extra talg maken echt niet nodig is.

Daarbij een paar tips:

- Zit zelf niet aan je huid

- Was je handen wat vaker

- Sta niet met je gezicht onder de douche (ijskoud mag wel

-Verschoon je kussensloop om de dag en draai elke dag je kussen om

-Gebruik geen normale foundation, poeder of blush. Alleen Lycogel is goed voor de Acnehuid (deze verkopen wij hier ook)

-Eet veel vis, groente, fruit, knoflook, gember. Weinig vlees en liever geen producten als koekjes, patat, sauzen, snack, pizza enzo.

-Drink veel water, thee en liever geen frisdrank en alcohol. Hier krijg je meer acne door net als roken maakt het ook erger.

-Sport, loop, fiets lekker veel. Je lchaam maakt een ontstekingwerende stof aan.

 

Kom een keer bij mij langs voor een behandeling! Groetjes Acnespecialist Jacqueline Rosenberg, on tour in Blaricum, Amsterdam, Utrecht, Zeist en op Landgoed Erica (Drenthe) WhatsApp mij gerust 0653 27 60 70 Groet, Jacqueline Rosenberg

 

 

 

 

Sorteer op
 • Rosenberg® Collageen stimulatie TONIC 100 ml
  Rosenberg® Collageen stimulatie TONIC 100 ml

  TONIC (lotion) “Rosenberg Huidverbetering” 100 ml

  Eigenschappen:

  Deze lotion werkt desinfecterend, verstrakkend en geeft een prettige tinteling. De huid glanst gezond na gebruik en voelt zacht aan. Zorgt voor een schone…

  € 14,95
 • Vitamine A glycolzuur 12% huidgel 30 ml
  Vitamine A glycolzuur 12% huidgel 30 ml

  Acne krijgt je niet alleen door teveel talg maar ook is de bovenste huidlaag stug door verhoornde cellen. Vitamine A glycolzuur heeft de eigenschap, dode huidcellen te verwijderen en huidcellen te stimuleren tot celvernieuwing.

  € 39,95
 • Rosenberg® 24 Hour Skin Care 30 ml
  Rosenberg® 24 Hour Skin Care 30 ml

  24 HOUR SKIN CARE “Rosenberg Huidverbetering” 30 ml

  Eigenschappen:

  Deze huidolie voelt niet vet aan en dringt tot diep in de huid. Laat de huid stralen met een gouden gloed. Deze olie is ook geschikt voor de ACNE en…

  € 39,95
© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidmerk & Klinieken | Blaricum | Amsterdam | Utrecht | | sitemap | rss